torstai 24. marraskuuta 2011

Huh! Ompas pitkä aika viime postauksesta.. Kesän aikana blogi vain kiireen keskellä unohtui, mutta jospa nyt ehtisin edes hieman useammin kirjoittelemaan, koulusta ja kaikesta muusta huolimatta. :)
Huomenna meillä on Lumpen kanssa lähtö Kajaaniin aluvalmennukseen, joka on siis huomenna perjantaina ja jatkuu lauantaina. Lähdemme valmennukseen hieman sekavalla mielellä, koska viimeksi kun viikko sitten hyppäsin Lumpen, se oli superhyvä! Sen jälkeen on kuitenkin tasaisella ollut ongelmia. Tamma menee hienosti käynnin ja ravin, mutta ensimmäisen laukan jälkeen alkaa päässä pörräämään. Se tekee nykyisin kesken ratsastuksen ihan ihmeellisiä hyppyjä sivuille yhtäkkiä, koittaa pukitella ja aina kun ottaa pysähdyksen/peruutuksen, se alkaa "uhitella" pystyyn hyppäämisellä. Huoh.. Eihän Lumpe mitään ilkeää siis oikeasti tee, uhkailee vaan. Olisin kyllä silti enemmän kuin tyytyväinen, jos saisin sen nyt lopettamaan tuommoisen. Toisaalta, ehkä kaikki tämä johtuu ensilumesta ja sen tuomasta energiasta ja on siis ohimenevää, kuka tietää. :) Toivottavasti tamma kuitenkin muistaa valmennuksissa käyttäytyä, eikä pakota minua maistelemaan Kajaanin maaperää. ;)
Nalle OjR:n seuraestekisoissa, (c) Veera Halonen

Nalle on nyt pitänyt hieman talvilomaa viimeisen kahden viikon aikana, koska sillä ei aluksi ollut hokkeja ja lopulta siltä irtosi yksi kenkä. Kengittäjä kävi kuitenkin tiistaina, joten jospa viikonlopun jälkeen pääsisin poninkin selkään kipuamaan. :) Nallen kanssa varmasti eniten odotamme, että tulisi kunnolla lunta, niin päästäisiin leikkimään hankiformulaa! Poni on muuten nykyään aivan naku, koska se kasvattaa niin mielettömän talvikarvan, että yhden ratsastuksen jälkeen sitä saa talvella kuivatella monta päivää. Tämän takia päätimme Alen kanssa, että nyt lähtee ponilta karvat koko talveksi. :)
Koitan kirjoittaa valmennuksista jotain lauantaina. Tällä kertaa ihan oikeasti yritän! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti